בדיקת us פוליפ בגודל 7 ממ

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

28/04/2019 | 19:22 | מאת: ר

היי בבדיקה us שביצעתי התגלה פוליפ בגודל 7 ממ בדרכי המרה . מה משמעות הממצא ? תודה

יש הרבה אפשרויות. המיקום בדרכי המרה חשוב, ויש עוד פעם שיש להעריך. כמו כן כנראה הדמיה מדוייקת יותר. לשם כך יש להבדק בהקדם על ידי מומחה לגידולים אלו.

28/04/2019 | 19:49 | מאת: ר

היי לצערי קראתי קצת באינטרנט וכמובן מתואר שם דברים מפחידים . האם זה ששאר המערכות נקיות מפוליפים כולל בכבד ובלבלב מראה שזה יכול להיות משהו פחות חמור . האם יכול להיות שהם בכלל דיברו על כיס המרה . או שאז היו רושמים במפורש כיס המרה . תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב