אבחון דלקת חריפה בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/03/2019 | 22:10 | מאת: שמוליק

ביום שלישי אושפזתי בעקבות כאבים בבטן העליונה. בבדיקות דם ו ct אובחנה "דלקת חריפה" בלבלב. יומיים הייתי ללא תזונה ושתיה מחובר לאינפוזיה לאחר מכן שודרגתי לשתיה ולאחר מכן לתזונה מלאה - דיאטטית. ביום שישי שוחררתי כשבעצם הכאבים פחתו אך עדיין קיימים, כאבים נסבלים, לא כפי שהיו לפני האישפוז. השאלה שלי - האם הכאבים אמורים להיעלם ותוך כמה זמן ? תודה לתשובתך.

לצערי אין תשובה אחת לכולם. בכל חשש יש להבדק אצל רופא

03/03/2019 | 07:52 | מאת: שמוליק

תודה רבה לתשובתך המקצועית, רחבה ומלומדת. האמת, לא ציפיתי לתשובה כל כך מקצועית ומפורטת. לגופו של עניין, אין כאן "חשש", ציינתי מצב קיים. למזלי עיינתי בפורום אחר ושם נתנה תשובה עניינית, מקצועית וברורה. בכל אופן תודה על המאמץ.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב