גידולים שפירים בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

28/01/2019 | 21:25 | מאת: הפרח בגני

שלום רב. התגלו בגופי 2 גידולים קטנים שפירים בלבלב. התבשרתי בעקבות ביופסיה שהם שפירים. האם צריך לנתח ?

שלום לך הפרח בגני, אהבתי את שמך היפה ואני חושב שהנושא חשוב כמו גידול בלבלב, חשוב להבדק פנים אל פנים אצל רופא המומחה בתחום זה. יש הרבה פקטןרים שיש להעריך כדי לתת עצה מלומדת. שיהיו בשורות טובות,

29/01/2019 | 10:57 | מאת: הפרח בגני

תודה רבה. אכן מחכה לפגישה עם רופא. תודה על ההערה לגבי השם. כך אבי ז"ל היה מכנה אותי. כי שמי הוא שם של פרח. חן חן ורק בריאות

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב