סיכויי השרדות מניתוח להסרת הילר קולנגיוקרצינומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/11/2018 | 09:54 | מאת: star33

נותחתי והוסר גידול של כס"מ אחד מדרכי המרה שהתברר שזה הילר קולנגיוקרצינומה בשלב שתיים . היום אני מקבל טיפול כימו בגמזר ואוקאליפלאטין , שאלתי : מה סכויי השרדותי והאם למרות הכל הגידול חוזר , אגב השם השני שמכונה הגידול , הוא משהו של קלצ'קין. לפי מיטב ידיעתי לא היו גרורות . תודה על התשובה

שרידות היא עניין מורכב רק רופא שיעבור על כל הנתונים שלך הפתולוגים , ההדמיתיים, ועוד אחרים, יוכל לתת לך את ההערכה המדויקת

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב