סובל מכאב כרוני ... כמעט בילתי נסבל

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

05/09/2009 | 17:26 | מאת: דור ג.

שלום 46 סובל מכאב כרוני ... כמעט בילתי נסבל מזה שנים (10) האוריינטציה אפיגסטרי/חזה נתגבר מאד בימים אלו ...(ככל הנראה גם בשל סטרס....) ללא אבחנה כלשהי !!! וללא טיפול !!! ברקע: בקע סרעפתי...קטן אבחנת בריום...? אבני מרה- טענה א-סימפמתי ! עצירויות -נטייה מלאות / תפיחות/גזים מעי רגיש/רגיז ....? סטרס .... לאן לפנות כל המרפאות מכונים אלהים פניתי ללא אבחנה ....!!! היפריקום ? דעה ? הידרוקולון ...? רופאי הגסטרו טוענים ...חסר משמעות אודה הכוונתי הומנית נא לא בפנה לרופא את זה עשיתי ללא הרף !

20/09/2009 | 11:28 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא מתאים לתקשורת באתר, אשמח לייעץ לך במסגרת מרפאות חוץ של בי"ח השרון.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב