אחרי ניתוח הסרה כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

05/06/2018 | 22:14 | מאת: יוליה

שלום, לפני כמעט 4 חודשים עברתי ניתוח חירום כי היה לי כולציסטיס שלא הגיב לאנטיביוטיקה ואבנים גדולים ואחת מהן הייתה חסימתית. חודש לאחר הניתוח הופיע טעם חמוץ מאוד בפה שמלוווה ביובש בפה ותחושת שובע (דרך אגב תחושת שובע הייתה לי כבר יותר מחצי שנה לפני הניתוח). התופעות האלה הן לעיתים אבל יכולות להימשך כשבוע וחצי ברצף.. וגורמות לי סבל רב. כמו כן יש קנדידה על הלשון שלא עוברת למרות הטיפול.. עשיתי בדיקת גסטרו והיא תקינה. נקסיום לא עוזר. האם זה יכולה להיות תופעת לוואי של דלקת שהייתה לי וגם הניתוח? ומה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.

במקרה כזה הרופא המנתח שלך צריך להיות אחראי על הברור ובין היתר יתאם את הברור עם רופאים נוספים. הסיבה היא שבדרכ, בעיות שמופיעות אחרי ניתוח, קשורות לניתוח.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב