כאב במותן וגב צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

29/05/2018 | 06:55 | מאת: עינב

שלום, בימים האחרונים כואב לי מאוד בגב בצד ימין מתחת לצלע. כשהתחיל הרגיש כמו שריר תפוס והמשיך בכאב ממש בצלעות. אתמול נהיה מאוד נקודתי וכואב יותר ממש בצלעות כמו דקירות, מעל המותן. יש הקלה כשאני נוטלת משככי כאבים. כואב כל הזמן, גם בשכיבה, גם במעברים מתנוחה לתנוחה. בת 41, בריאה. לא קיבלתי מכה או משהו שיכול היה לגרום לזה מבחוץ. תודה על תגובתך

שלום את צריכה ברור שיכלול גם בדיקת רופא משפחה, גם אורתופד, וכנראה גם הדמיות. כדאי שרופאים שמכירים אותך ירכזו את הברור הזה רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב