כאבי גב באמצע האם קשור לדלקת בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

22/04/2018 | 18:38 | מאת: ****

שלום רב אני סובלת מדלקת בלבלב. בתקופה האחרונה שונה צבע העור בגב באמצע למעלה ויש לי כאבים חזקים האם זה קשור ללבלב אודה על תשובתך.

זו בהחלט אפשרות. יש לבצע ברור בהקדם ולהבין מה דרגת המחלה ומה הגורם. לעיתים הסיבה הראשונית היא סרטן. אי לכך, נדרש ברור בהקדם

23/04/2018 | 00:51 | מאת: שמחה

יש לי בדיקת אולטרסאונד eus בסוף מאי אני חוששת מהבדיקה כי היה לי בעבר פרפורציה של תרסיון עקב סיבוך של ercp לציין שמעבר לשינוי צבע בגב וכאבים אין לי תסמינים אחרים

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב