כאבים חזקים ברום הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/03/2018 | 17:19 | מאת: יהודית

יש לי מידי פעם כאבים חזקים ברום הבטן נמשכים יום ועוברים שום דבר לא עוזר לא סותריי חומצה לא אקמול מה ניתן לעשות מתנהג כמו צרבת עם כאבים בושט צריבה רופאיי גסטרו נותנים סותריי חומצה שלא עוזרים יש לי מהסבל חרדה ודכאון גם העור נפגע בפי הטבעת ובוולווה יש צריבה שום משחה לא עוזרת זה פנימי מהצרבות האם ניתן לנתח יש לי בקע סרעפתי דיספפסיה פונקציונלי

המקרה שלך מורכב מדי בכדי לפתור אותו בפורום הזה. עליך לפנות לברור במרפאת ושט קיבה בבלינסון. שם יבנו לך תוכנית טיפולית תואמת

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב