כיס מרה עם פוליפ מקובץ

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/03/2018 | 12:42 | מאת: עדי

באולטרסאונד לאחר מעקבים כל כמה שנים עכשיו קיבלתי תוצאה של האולטרסאונד שצויין שם "כיס מרה עם פוליפ מקובץ כולו", מה זה אומר והאם זה מסוכן.. והאם אין מנוס מניתוח.. והאם קיים צורך להוציא אותו..?! ומה קורה שמוציאים את כיס המרה.. האם סובלים מכך אח"כ.. האם אין מנוס מניתוח.....? תודה על מענה מהיר ומפורט.

שלום עדי פוליפ בכיס מרה יכול להיות שפיר, יכול להיות סרטני, ויכול להיות טרום סרטני. זה דורש ברור ולשם כך עליך לפנות למרפאה של ניתוחי כבד לבלב רפואה שלמה וחג שמח ערן

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב