כאבים מתחת לשד שמאל מקרין לגב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/03/2017 | 23:06 | מאת: רחלי

בתי בת 23 מזה חודש סובלת מכאבים חזקים מתחת לחזה בצד שמאל מקרין לגב ו תחת בית השחי נעשו בדיקות אקג ואקו לשלול בעיה בלב וכן צילום חזה הכל תקין הכאבים חזקים מאוד היינו אצל כירורג שד הכל בסדר וגם אצל אורטופד ששלח אותנו למיפוי עצמות אודה להכוונתך מה לעשות היא סובלת נורא

08/03/2017 | 13:23 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

יכולות להותסיבות שונות, בבחורה צעירה, אחת הסיבות השכיחות היא שד צפוף המתבטא בכאב דומה עם רגישות של השד. התופיה הינה הורמונלית, אינה קשורה עם סרטן השד. שכיחה בנשים צעירות, כאלה שנוטלות גלולות או עם מחזור לא סדיר וכול'.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב