ציסטה בכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/07/2009 | 11:02 | מאת: יוסי

לפני שנה וחצי היה לי חום לא מוסבר, בבדיקות דם היתה בעיה בתפקודי כבד ללא צהבת מכל סוג וזה חלף אחרי כמה ימים וגילו גם ציסטה בכבד של 1.3 ס"מ עם מחיצות דקות ,בבדיקות דם שעשיתי אז וגם בימים אלה לגילוי טפילים הממצאים היו שליליים , 1.האם זה מצריך מעקב בכל זאת וממה זה נובע 2.יש לי לאחרונה לפעמים סחרחורות קצרות של כמה שניות מלוות בבחילות האם יש קשר? (סבלתי פעם מסחרחורות שנבעו מלחץ דם נמוך אבל זה היה שונה

22/07/2009 | 22:04 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ציסטות בכבד הינן ממצא שכיח ולא מצריך מעקב ובעיקר כאשר מדובר בציסטות קטנות בגודל האמור. הסחרחורות אינן קשורות כלל לעיניין.

22/07/2009 | 22:30 | מאת: ציסטה

גם כשיש מחיצות דקות? הן לא גודלות עם הזמן?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב