נחל לכיש 41/12

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

18/07/2009 | 09:29 | מאת: ט יוסף

ד''ר שלום , אני עברתי ניתוח וויפייל, בשנת 2006 ,ומאז מדי כמה חודשים אני נתקף בכאבים בבטן העליונה,כאבים איומים, עד כדי כך שאני בוכה, ישנה דלקת בלבלב פרנקטיטיס, אני מתאשפז כמה ימים עם אנפוזיה ומורפיום לשכך את כאבי ,וחוזר חלילה הכאב לאחר 2/3 חודשים ושוב מתאשפז.עשיתי כמה בדיקות של c.t ואוטרה סנואד.והכול תקין אבל הכאב חוזר , אשמח אם יש לך איזה רעיון לבעיתי, תודה מראש ד''ר.

18/07/2009 | 23:59 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם תוכל לפרט (במידה והוסבר לך) מה היתה הפתולוגיה הסופית בקטע הלבלב שהוסר?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב