ציסטה בכיס מרה-האם לנתח ולנוציא ביחד עם כיס המרה--

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/07/2009 | 18:45 | מאת: מודאגתת

לסבתא שלי יש דום נשימה בשינה וסובלת מסוכרת דרגה 2 וכולסטרול גבוה יש לה בעיות שינה היא עברה ניתוח להוצאת הרחם וניתוח ברגליים והמצב החיסוני שלה נמוך....יש לה ציסטה בכיס מרה 7 מ"מ שהיא גדלה לפני שנתיים היא הייתה 2 מ"מ הרופא המליץ על ניתוח להוצאת כיס המרה עם הציסטה האם כדאי לעשות או לא לעשות את הניתוח ???היא מפחדת מאוד גם מפני שזו הרדמה כללית וגם בגלל שבגלל הסוכר הריפוי לא יהיה מוחלט וזה נעשה בלייזר והמצב החיסוני נמוך אשמח לתשובה בהקדם..

10/07/2009 | 21:07 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שלום רב ראשית בת כמה סבתך? האם אכן מדובר בציסטה של כיס המרה??? או פוליפ או אבנים. אנא תכתבי את התשובה המדויקת כפי שמופיעה בבדיקת האולטרהסאונד.

15/07/2009 | 21:35 | מאת: הנכדה

שלום רב! סבתי בת 66 לפי הרשום באולטראסאונד-כיס מרה ללא אבנים..אולם נצפה פוליפ בקוטר של 7 מ"מ דרכי המרה תקין... אשמח אם תענה לתשובתי בהקדם האם צריך לנתח ולהוציא את הפוליפ?לאור העובדה שהיא חולת סוכרת והריפוי איטי כתוצאה מזה ...תודה רבה מראש

19/07/2009 | 14:21 | מאת: מודאגת

שלום רב! סבתי בת 66 לפי הרשום באולטראסאונד-כיס מרה ללא אבנים..אולם נצפה פוליפ בקוטר של 7 מ"מ דרכי המרה תקין... אשמח אם תענה לתשובתי בהקדם האם צריך לנתח ולהוציא את הפוליפ?לאור העובדה שהיא חולת סוכרת והריפוי איטי כתוצאה מזה ...תודה רבה מראש

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב