תסחיף ריאתי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

05/02/2010 | 18:56 | מאת: מיטל

שלום רב סבתי בת 85. בעבר הייתה לוקחת קומדין והפסיקו לה את הטיפול בעקבות אירוע מוחי, תודה לאל, קל שהיה לה לפני כשנה וכעת היא נוטלת אספירין. גילו לה כעת קריש דם בריאה, לאחר שהייתה מאושפזת כשבוע בבית החולים היא שוחררה בטענה שלא ניתן לעשות דבר. האם יש מקרים בהם לא ניתן לעזור בנושא? אודה לכם אם תענו לי בהקדם... אני מאוד מודאגת תודה מראש, מיטל

קשה לי להבין את המקרה .קיים סיכום מחלה וכן רופא משפחה שיכול להסביר את הכוונה......... בכל מקרה קיים דיון במכתב השיחרור האומר מה בעד ומה בנגד טיפול מסויים .כמובן הכל לטובת החולה .

מנהלי פורום רפואה דחופה