עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/12/2009 | 10:32 | מאת: אירית

אני כחודש סובלת מחרדה המתבטאת בדופק מהיר,לחץ דם קצת גבוה,זרמים ומעט כאבים ביד שמאל ומעט רגישות בלסת התחתונה. מרגישה שהשרירים בחזה נתפסו לי עם הקרנה לגב,יש לי כולסטרול 240 ואני לוקחת סטטינים והרופא אמר לי להפסיק בגלל התפסות השרירים בחזה. עשיתי לפני שבוע בדיקת מאמץ יצא תקין ובשבוע הבא עושה אקו לב רגיל. מאחר ואני לא כל כך מצליחה להרגע לבד נתן לי הרופא ואבן כדור בלילה וחצי בבוקר אך לקחתי בנתיים רק כדור אחד בלבד. אני לא רגועה בגלל הסימפטומים שהם גם סימפטומים של בעיה בלב, האם לגשת למיון. אני בת 51 בריאה. תודה

את עוברת בירור לבבי והספקת לעבור מבחן מאמץ ומועמדת לביצוע אקו לב . במקביל מקבלת טיפול לחרדה . פנייה למיון תלויה בסבל של החולה .ההחלטה באם לפנות היא שלך .

מנהלי פורום רפואה דחופה