תוצאות מעבדה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/07/2007 | 19:22 | מאת: אילנה

שלום רב. יותר משבוע יש לי חום שנע בין 37-37.6 עשיתי היום בדיקות דם ולהלן תשובות חלקיות Neutrophils %- 81.7 Lymphocytes %- 12.9 Neutrophils # -8.5 השאר תוצאות המטולוגיה- ספירת דם - תקינות הודעות לבדיקת Coulter Remarks מתאריך 08/07/2007 . דיפרנציאל אומת מיקרוסקופית מה אומרות התוצאות האלו? הודה מאוד על תשוובתך. אילנה

חום ממושך שבוע חייב התיחסות ובירור . לפי ספירת דם כנראה התכוונת שלויקוציטים 8500 ולא נאוטרופילים . לפי התשובה נראה שמדובר בזיהום חיידקי . יש מקום להבדק ולשלול מחלות כמו :דלקת שקידים ,דלקת ריאות ,דלקת ברגל ואחר .בכל מקרה יש לקבל אנמנזה מפורטת והשלים בדיקות .רופא מטפל יכול לקדם את הבירור .

27/08/2007 | 23:39 | מאת: מיהמיה

מה משמעות TSH 11.2 בבדיקות דם? מה זה בודק

מנהלי פורום רפואה דחופה