ניתוח מעקפים לאחר גילוי 9 חסמים באחד מהם 90% חסימה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

11/11/2009 | 21:12 | מאת: א

אבא \ בעלי: בן 65 חולה סכרת עומד לעבור ניתוח לב פתוח לטיפול ב- 9 חסמים באחד מהם כ- 90% חסימה, מהם הסיכונים האם יש מומחה שניתן לעשות אצלו את הניתוח והאם יש המלצות מסוימות לגבי ביצוע התהליך, כרגע מאושפז בבית חולים ממתין להחלטת רופאים לאחר ביצוע צינתור ומציאת 9 החסמים שהוזכרו לעיל נשמח לתשובה שתעזור לנו להמשיך בטיפול הטוב ביותר. יישר כח על היוזמה אתר מעולה!!!

נמצא בבית חולים .אז לא צריכה להיות דאגה .בית חולים מסדר כל המהלך עד הניתוח .

מנהלי פורום רפואה דחופה