כאבי ראש - מיגרנות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/08/2009 | 22:10 | מאת: גילי

שלום לכולם בעלי סובל זה שנים רבות מכאבי ראש עזים במיוחד. בדרך כלל הכאבים תוקפים אותו לאחר שהוא מתעורר (בבוקר/בצהריים) כדורים מסוג אופטלגין/נקסין שנלקחים בתדירות גבוהה אינם עוזרים והוא מתקשה לתפקד. ברצוני לדעת אלו בדיקות כדאי שיעבור על-מנת לאבחן את הבעיה בצורה מדוייקת וכן אלו כדורים הוא יכול לקחת כדי להקל על הכאב? תודה על התייחסותכם.

חשוב לעבור בירור כללי . יש להיבדק על ידי רופא משפחה ולבצע בדיקות דם כלליות כולל שקיעת דם . יש מקום להערכה נוירולוגית . עד אז איבופן יכול לעזור ..........

מנהלי פורום רפואה דחופה