כאבים בצלעות ובבית החזה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/07/2009 | 14:21 | מאת: נירית

שלום , מזה 3 חודשים אני סובלת מכאבים בצלעות ובבית החזה , בוצעו בדיקות דם + צילום חזה + CT חזה + CT בטן + גסטרוסקופיה + מיפוי עצם אשר יצאו תקינים + א.ק.ג. הכאבים הם דקירות בבית החזה ובצלעות ואף כאב שלוחץ מבפנים. מה עוד עליי לעשות איזה עוד בדיקות עליי לעבור ? הכאבים לא עוברים איך אפשר לדעת מה מקור הכאב ?

אם עברת כל הבירור כולל מבחן מאמץ ועברת הערכת רופא לב יש מקום לפנות למרפאת כאב ....................

מנהלי פורום רפואה דחופה