דחוף לי ממש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/06/2009 | 16:17 | מאת: אני

יש לי בעיה חמורה מאוד ואני מבקשת התייחסות אני סובלת כבר חודש מבעיות שינה, שכלל שינה לזמן מועט והתעוררות עייפה אך בלי יכולת לחזור לישון. בשבועיים האחרונים המצב החמיר מאוד וכלל גם לילות של חוסר שינה מוחלט, וגם חוסר הרדמות בבוקר או אחה"צ. קיבלתי כדורים- נוקטרנו. אני לוקחת אותם כבר 5 לילות, והם נתנו לי לישון כמה שעות. אתמול ושלשון ניסיתי להרדם במשך כמה שעות בלי הכדור אך לא הצלחתי. אני מאוד עייפה ומגיעה למצב של טרום שינה אבל לא נרדמת...זה בוודאות לא נגרם ממתח נפשי או דאגות, הבעיה התחילה ביום בהיר אחד בלי ששומדבר קרה. ביומיים האחרונים אני מרגישה מטושטשת ומבולבלת מאוד ולדעתי זה בגלל הכדור. הבעיה היא שבלי הכדור אני לא ישנה. הרופאים מזלזלים בי ובטוחים שזה מחרדה/דכאון, למרות שניסיתי לקחת גם תרופות נגד חרדה/דכאון וזה לא עזר. הם מסרבים לשלוח אותי למכון שינה. אני במצב איום, לא יכולה לאלקחת כדורים כי בלעדיהם אני לא נרדמת ואין לי מושג למה (כאמו, אני מגיעה קרוב מאוד לשינה אבל לא נרדמת) ומצד שני מרגישה ממש רע ועל סף שגעון בגלל הנוקטרנו. מה הסיבות הפיזיות שגורמות לחוסר שינה? כאילו מין תחושה של המוח שהוא לא נרדם לא משנה כמה הוא עייף? אשמח לקבל כמה שיותר מידע, אני במצב ממש רע

יש לעבור בירור מקיף כולל תיפקודי בלוטת התריס . במידה והבדיקות תקינות יש להיבדק על ידי רופא נוירולוג\פסיכיאטר לצורך אבחון וטיפול בהתאם .

מנהלי פורום רפואה דחופה