הפסקת נשימה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/03/2009 | 23:42 | מאת: rom

לכבוד ד"ר .... אני בן 53 סובל מיתר לחץ דם אך מאוזן עם כדורים וכן כולסטרול [ 140 במקום 100 מקסימום ] יש לי בעיה שלפעמים אני מתעורר בלילה בבהלה כאשר אני חש שאני לא מצליח לנשום כאשר אני מתעורר אני מיד עושה תנועות ואז אני מרגיש שאני חוזר לנשום לפעמים אני מרגיש שאני צריך להשתעל ולשתות קצת מים אני מבקש לדעת במה מדובר ומה עלי לעשות בתודה מראש על תשובתך

יש מקום לעבור בירור מקיף . הסיבות הן שונות . מהכבד לקל :מחלת לב דום נשימה בשינה רפלוקס,חזרה של תוכן קיבה לדרכי נשימה עליונות . קיימות עוד ועוד סיבות .......... אנא,פנה לרופא מטפל שלך .

מנהלי פורום רפואה דחופה