כדור פוסיד

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/06/2007 | 18:03 | מאת: ירדן

שלום. אני סובלת מבצקות ולא יודעים ממה זה.הרופא הביא לי כדור בשם fusid בתוך כמה זמן מתחילים לראות ירידה בבצקת??? אני שותה אותו כיומיים ואין כל שיפור,האםם ייתכן שהכדור לא יעזור לי כלל? תודה

עברת בירור .לא ברור איזה בירור.נקודה שנייה גילך .שלישית מחלות רקע .ארבע פוסיד טיפול שעלול לעזר .... יש מקום לבירור מקיף .לאחר ביצוע בדיקת דם מקיפה כולל תיפקודי כבד-כליה -בדיקת שתן לחלבון -תיפקוד בלוטת המגן ,יש מקום לבצע U.S אגן קטן . אם קיים סיפור לבבי ,יש מקום לבצע אקו לב .

30/05/2008 | 11:32 | מאת: יפה סמלי

אמא שלי הושפזה בבית החולים עקב אפסס אפדיקולר פיתחה בצקת ריאות ,אוטם שריר הלב,כאשר שוחררה לא המליצו לי לתת לאמא שלי כדור בשם פוסיד,רופא כללי שהיה בביקור בביתנו המליץ לאמא שלי לקחת את הכדור הזה לשארית חייה. שאלה- האם ניתן ליטול את התרופה לכל החיים אין צורך בבדיקה שיגרתית אחרי תקופה מסויימת? יש תרופה אשר השייכות שלה תואמת במדוייק בערך שלה באפן טבעוני?

מנהלי פורום רפואה דחופה