הזעה מוגזמת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/02/2009 | 13:09 | מאת: דודי

שלום ד"ר. עברתי לפני מספר שבועות ניתוח לב פתוח ומאז אני מזיע חזק בלילה במהלך השינה . אני לא מזיע במשך היום רק בלילה ובכל הגוף . בבדיקת בלוטת התריס נמצא TSH=10 האם לדעתך יש קשר לבלוטת התריס ?או שזו תופעה ידועה של הניתוח (מכונת לב ריאה שהייתי מחובר אליה) וזה יעבור במשך הזמן ? תודה

שלום רב! בדיקת TSH הנייל אינה מסבירה את התלונות. יש ליפנות לרופא המטפל כדי לשלול תהליך זיהומי או אימוני אשר יכול להיות קשור לניתוח. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה