EBV

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/02/2009 | 13:38 | מאת: ניר

שלום רב, אני חולה מזה חודשיים במחלת הנשיקה ועדיין סובל מתשישות קשה, חום לעיתים רחוקות, כאבי ראש וקושי רב בתפקוד. בבדיקות שבוצעו לפני שבוע עולה כי המחלה עדיין פעילה. בימים האחרונים שמעתי על טיפול שמוצע באתר של מר רמי מור, המבוסס על צמחי מרפא. הטיפול, פורץ הדרך, כנטען שם מציע שבחלק ניכר מהחולים תהא הטבה משמעותית ביותר עד לניטרול מוחלט של התסמינים לרבות בלוטות הלימפה, העייפות בין שבוע לשבועיים מתחילת הנטילה של הטיפול. בקצרה הבנתי שמדובר בנטילה של 24 כפיות ביום מתמציות צמחי המרפא שנרקחים בלעדית על-ידי המטפל. ברצוני לשאול האם שמעת על הטיפול הנ"ל ? האם שווה לנסות טיפול כאשר מובטח לי שהצמחים שבתרכובת מאושרים לשימוש על-ידי משרד הבריאות? תודה רבה.

14/02/2009 | 10:02 | מאת: גולשת

על פי הידוע לי, העובדה שרשום על תכשיר שהוא באישור מ. הבריאות, עדיין לא אומר דבר על יעילותו ולא מבטיח שלא ייגרם נזק. תשאל גם בפורום מחלות זיהומיות.

שלום רב! ההחלטה היא שלך. ההחלמה ממחלת הנשיקה לקחת זמן רב עם או ללא טיפול. החלמה מהירה!

מנהלי פורום רפואה דחופה