סחרחורות קשות ביותר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/01/2009 | 11:45 | מאת: רינת

שלום רב בת 38 בימים האחרונים חלו לי סחרחורות חזקות , חוסר שיווי משקל , חוסר מיקוד בראיה וערפול בעת דיבור . סחרחורות אלו מוכרות לי מעברי בתחילה עקב שייט , טיסות ובשנים האחרונות מתפרצות ללא קשר לאיזה כלי תחבורה.. אלא כפעמיים שלוש בשנה . בדרך כלל אני נוטלת סטונרון ואחרי כשבועיים / שלושה מתייצבת. (יש לציין כי נבחנתי בעבר עי נוירולוג ששלל תסמינים אחרים ) כרגע הכדורים לא עוזרים כלל האם התופעה מוכרת עקב מחלה (סטרפטוקוקים) ? מה ניתן לעשות עוד חוץ מליטול כדורים? איזה בדיקות נוספות ישנן? בתודה מראש

לדעתי יש מקום להיבדק שוב על ידי נוירולוג\א.א וגרון . קיימות במקביל מרפאות שנותנות מענה לחולים עם סחרחורת ונקראת מרפאת סחרחורת . יש לבצע בירור מקיף ויסודי ...........

מנהלי פורום רפואה דחופה