המשקל שלי הוא 180 ק"ג

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

15/10/2008 | 22:51 | מאת: רונה לי,,בבקשה עזרו לי,

אני בת 42 אמא ל=2 ילדים, המשקל שלי 180ק"ג,מצבי הבריאותי והנפשי הולך ומחמיר, אני לא יודעת למי לפנות לעזרה ,אנשים יותר המומים מהמראה שלי שאין באפשרותם לעזור לי אני מנסה ליצור קשר עם פרופ רפי קרסו ולא מצליח לי אנא אם יש באפשרותכם לעזור לי בכל דרך שהיא ,אפילו רק לתת לי כיוון איך להתחיל ולאיפה ליפנות ,אני מיואשת נורא, בברכה,רונה לי,

17/10/2008 | 23:05 | מאת: לי

רונה-לי אני לא מתחום הרפואה, אבל נגעת לליבי כי אני יודעת מה זה לחוות יאוש, עצב ולהרגיש שלא יודעים לאן לפנות לעזרה. קודם כל תתעודדי, פני לרופא משפחה שיפנה אותך למספר גורמים מתאימים שיכולים לעזור, במקביל בקשי הפנייה לסיוע נפשי-שיחה עם איש מקצוע- אולי פסיכולוג-יקל עלייך. חוץ מזה, יש לך באינטרנט כ"כ הרבה פורומים לכל מיני בעיות שיש לאנשים: מחלות, השמנה, תחביבים. נסי ליצור קשר עם חברי פורום מתאים לאנשים הסובלים מהשמנה- שיתוף בחוויות, תיסכולים, שמחות, טיפים. הדבר יסייע לך מאוד. ושוב- נסי לא לשקוע בזה ולראות רק את השלילי- ברכי על מה שיש לך. ודעי יש אנשים שאכפת להם שתצליחי , כמוני, למרות שאנו לא מכירות... הרבה הצלחה וחג שמח- יש לך את הכח לשנות ולהצליח- עכשיו חייכי-עכשיו!!! כבר מרגישה יותר טוב, נכון?

יש מקום לבצע בירור אידוקריני ולאחר מכן הערכה דיאטנית\כירורגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה