כאב ראש חזק מלווה בבחילה.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/09/2008 | 00:09 | מאת: אייל

שלום. ב 39 ברקע ריפלוקס קיבתי וושטי. לפני כשבועיים החלו סחרחורות/טשטוש , מן תחושה של חוסר חדות... ניגשתי לרופא ששאל אם יש גם כאבי ראש? עניתי שלא ונשלחתי לא.א.ג מפני שלטענתו יתכן שיש קשר לאוזן פנימית. חלפו מס' ימים ולפתע החל(ב0300) לפנות בוקר, כאב או יותר נכון לחץ אדיר בראש, כל אזור העורף כולל הקודקוד, עד אשר אפילו לישכב על הכרית לא יכולתי משום שחשתי בכאב/לחץ. הכאב נמשך 24 שעות רצוף והיה מלווה בבחילה קשה אך ללא הקאות. רק לח"כ הגיע הקלה שנמשכה יום אחד ומיד למחרת בבוקר חזרו התופעות כולל הבחילה. בדיקת לחץ דם היתה גבוהה 140/80 והרופא טען שהסיבה היא ל"ד והמליץ על תרופות להורדת ל"ד. אם כל הכבוד לא ניראה לי להתחיל בטיפול תרופתי עוד לפני שנמצא הסיבה. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה, אילו בדיקות עלי לבצע, האם יתכן קשר לריפלוקס? בתודה מראש.

כאבי ראש ובחילה .. כאבי ראש חוזרים ובחילה מחייב בירוR. יש מקום לבדיקת נוירולוג וכן בדיקת רופא עיניים .

12/10/2008 | 23:59 | מאת: טליאל

רוצה להבין הכל על סחרחורות

מנהלי פורום רפואה דחופה