דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/06/2008 | 10:08 | מאת: טל

איך פורצת המחלה בפתאומיות? כל החיים שלי הייתי בפעילות גופנית עד שבאחד מהימים החלקתי ממיניבוס ומאז אני מושבטת. עברתי אורטוסקופיה ברגל אחת ורגל שנייה גם סובלת כך ששאבו ממנה נוזלים. אני מתקשה בהליכה וכשהמחלה בהתקפה אני מנועה מהליכה. המחלה מתפשטת למפרק הבוהן ומפרק כף היד, אני גם מתחילה לרגיש מעט כאבים בעורף. אני כרגע לוקחת סלזופירין וכרגע קבלתי אשור לטיפול ע"י אנברל. המחלה הנ"ל גורמת לי דכאון מחוסר תפקוד כבעבר. האם יש מצב לצאת מזה? או האם יש פיתרון טיפולי אחר ללא ניתוחים.

שלוס רב דלקת פרקים הינה מחלה כרונית עם עליות וירידות. המחלה דורשת סבלנות מהרופא המטפל ומהפציאנט כאחד. יש להמשיך מעקב ראומטולוג/אורטופד ולשקול טיפול פיזיוטרפי. כל זה בתיאום עם הרופא המטפל. החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואה דחופה