חור בריאה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/02/2008 | 16:08 | מאת: אמיר

בחודש יולי האחרון עברתי אירוע של חור בריאה ימין,הרופאים אמרו שזה ספונטני. לפני כ-3 חודשים ביצעתי CT שיצא תקין.ביום חמישי שעבר לאחר שהחלו לי דקירות בצד שמאל פניתי לבית החולים איכילוב על מנת לברר את מהות הכאב,צילום החזה ע"פ הרופאים היה תקין ולא התגלה בו משהו הקשור לאירוע בקיץ,הרופאים כן זיהו "שאריות של זיהום בריאה ימין" לדבריהם ותלו זאת בכך ששלושה שבועות לפני פנייתי אליהם הייתי חולה. מאז הביקור בבית החולים התחלתי לחוש לחץ בחזה ודקירות וכמו כן כאבי גב בצד שמאל שדי מלחיצים אותי. אני אמור לטוס לחו"ל בעוד כ-4 ימים,האם אני מסכן את עצמי בכך ומה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה לכל הכאבים שאני חש בימים האחרונים?

עברת חזה אויר ספונטני מימי .חודשים אחרי אתה מתלונן על כאבים משמאל .צילום חזה היה תקין . אם אכן מדובר בדלקת ריאות ואתה מקבל טיפול אנטביוטי ,אתה אמור להיות בשלבי החלמה . להיות רגוע פנה לרופא המטפל ואז תקבל את האישור לטיסה .

מנהלי פורום רפואה דחופה