בבקשה תענו לי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/05/2014 | 21:48 | מאת: חן

שלום אני בת 25 חצי שנה אחרי לידה,מאז הלידה יש לי מתח תמידי עם התקפי חרדה ומחשבות שמפריעות,לפני כחודש התחלתי לקחת רסיטל והיה מעט שיפור עד שלפני יומיים קראתי משהו באינטרנט שגרם להכל לחזור חזק,פשוט מאז יש לי מין חולשה כזו בשרירים ובכל מאמץ שאםי עושה עם שריר מסוים אני ממש מרגישה את המאמץ,שהשריר ממש מתעמץ,ונלחצשי אז כתבתי באינטרנט על שרירים והגוגל הראה לי ניוון שרירים ומאז החרדות והמתח ממש התגבר ואני לא מפסיקה לחשוב על ז,רציתי לדעת אם זה באמת אופייני שבמצבי מתח וחרדה בתקופה כזו של זצי שנה זה אופייני שאני ארגיש ככה בשרירים שהם ממש חלשים ועייפות מאוד גדולה,בבקשה תרגיע אותי לגבי זה תודהו ענקית

יש לפנות לרופא המטפל .ניתן לבצע בדיקת דם להעריך את המצב של השריר .

מנהלי פורום רפואה דחופה