דפיקות לב יומיות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/11/2013 | 10:41 | מאת: סיגל

היי, אימא שלי חולת אסטמה מגיל מאוד צעיר והיא מטופלת במשאפים, אינהלציה ושאר תרופות "נחמדות", במהלך השנים חלתה באוסטאופורוזיס ודלקת פרקים וממש לא מזמן התחילו לה תופעות של דפיקות לב יומיומיות, לפעמים גם כמה פעמים ביום. התרופה להרגעה שהיא כרגע לוקחת היא לוריוון. רציתי לדעת האם ניתן לטפל בבעיה??? האם יש סכנה להתקף לב או דום לב? הרופאים אומרים שהכול תקין, אבל איך זה הגיוני?! בדיקות דם מראות הכול תקין. מה ניתן לעשות ואיזה בדיקות מקיפות אפשר לעשות על מנת לסיים עם הבעיה הזאת? האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור במשהו? בבקשה עזרתכם.

בקר טוב יתכן שהיא משתמשת במשאפים כמו וינטולין שעלול לגרום לדפיקות לב . יש לבצע תיפקודי בלוטת התריס להתחבר להולטר לב ואקו לב מעקב אצל רופא המשפחה

מנהלי פורום רפואה דחופה