תגובה אלרגית? כאבים בפה ונפיחות בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/08/2018 | 22:47 | מאת: אנונימי

לפני שבועיים חוויתי קשיים בדיבור, באכילה, ובאופן כללי- בגלל כאבים בכל חלל הפה. כשהסתכלתי עם פנס והלכתי לרופא ראינו שכל החניכיים שלי והשפתיים הפנימיות מכוסות בכתמים לבנים שנראו כמו אפטות. הוא נתן לי משחה לאפטות ששיפרה את המצב. עברו שבועיים וחזרו הכתמים בחניכיים. עכשיו אכלתי ענבים, השפה העליונה שלי שנגעה בנוזל של הפרי התחילה לשרוף ובלוטות נפוחות הופיעו עליה. מה זה יכול להיות?

ייתכן שמדובר בזיהום משני יש להיבדק ע"י רופא המשפחה \ א.א.גרון ולהחליט על טיפול .

מנהלי פורום רפואה דחופה