סחרחורת בחילה וזיעה קרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/04/2018 | 11:30 | מאת: עידו

היי שלום קמתי בבוקר מהמיטה עם סחרחורת חזקה התיישבתי בסלון ואיבדתי צבע בפנים והתחילה לי זיעה קרה ובחילות חזקות לאחר מכן נשארה רק הסחרחורת שנשארה הרבה זמן לאחר מכן מה עושים?

מצב כזה יש לשלול כמה דברים ! יש לקבל פרטים מכוונים כמו גיל , מחלות רקע וטיפולים . אם הגיל הוא צעיר ייתכן שמדובר בוירטיגו , נפילה בלחץ דם מכל מיני סיבות . בשלב זה יש לנח , לגשת לבדיקה והערכה רפואית ויומלץ על בירור \ טיפול במידת הצורך .

יש לגשת לרופא המטפל להערכה נוירולוגית \ בירור ראשוני . הסיבות הן רבות ?

מנהלי פורום רפואה דחופה