" הרעלת מתכות" עקב צנרת תקוייה ...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/08/2011 | 07:37 | מאת: אור נתנאל

שלום רב לך נכבדי היקר ד"ר ג'לאל אשקר . שאלתי מופנת למספר רופאים מומחים על בעיה של זיהומי מים והרעלת מתכות במים . האם מים עכורים במי השתיה יכולים לגרום לזיהום בערמונית ? עליה ברמה של בדיקת דם המראה זיהום של הערמונית , לאחר טיפול תרופתי הרמה ירדה , האם קיים קשר בין זיהומי מים והרעלת מתכות במים על מערכת דרכי השתן ? שלום רב ד"ר נכבד .שאלתי האם ידוע לכם על זיהומי מתכות במי השתיה עקב צנרת לקוייה ? האם יש קשר למחלות זיהומיות של דרכי השתן , הכליות , הכבד,הבטן והעור שנגרמים עקב זיהומי מתכות במים ? לעיתים אנו מקבלים מים עכורים בשלל צבעים במי הברז שלנו , קימים משקעים חשודים של מתכות כגון ברזל , חלודה , חול , ושאר מיני דברים בלתי מזוהים . מודה לך על תשובתך מדובר על איזור פרדס חנה , בדיקות משרד הבריאות מאשרות שיש בעיה של צנרת לקוייה , מבדיקתם קובעים כי איכות המים ראויים לשתיה .לא מבין איך? אצלנו בשכונה אנשים סובלים מזיהומים בדרכי השתן , מורסות שונות בגוף , גידולים שונים , בעיות בערמונית , שיתוק גפיים ללא הסבר רפואי פריפלגאיה ,עצבנות יתר , כאבי ראש , סחרחורות ,נשלחים למיון עקב תופאות מוזרות ועוד ועוד . בכבוד רב אור נתנאל

שלום לך אדוני ניתן לפנות לזיהומולוג באותו פורם . איכות הסביבה? משרד הבריאות?

מנהלי פורום רפואה דחופה