שתן לעיתים תכופות מדייי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/06/2017 | 20:37 | מאת: גבר

שלום רב אני גבר בן 40 רווק מזה כחודש ימים אני רץ לעיתים תכופות לשירותים עם כמות דיי גדולה של שתן יחסית לזמן התכוף שאני נכנס לא כואב לא צורב אין כאבים בשום מקום בדיקת שתן תקינה בדיקת אולטראסאונד תקינה כולל ערמונית מה יכולה להיות הסיבה ?? אנא עזרתכם הדחופה

יש לבצע בדיקות דם מקיפות כולל רמת סוכר . תרבית שתן יש לקבל הערכה אורולוגית בכדי לשלול סיבה בדרכי השתן .

13/06/2017 | 06:48 | מאת: גבר

תודה על התייחסותך עד לרגע תשובתך הספקתי לעשות בדיקות דם מקיפות כולל סוכר כל הבדיקות תקינות אם כך אולטראסאונד תקין בדיקת שתן תקינה ובדיקות דם תקינות מה יכולה להיות הסיבה??

מנהלי פורום רפואה דחופה