ע\רה. ברוכניט \ סינוסיט ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/04/2011 | 19:24 | מאת: עדן

שלום, אני מבקשת עזאה באבחנה\הבנת המצב.. אני בת 20, ב 5 ימים האחרונים התחלתי לחוש נזלת חזקה, כאבי גרון קלים, התנפחה בלוטת הלימפה בצוואר, התעטשות ועליית חום עד 37.7 . לאחר קשי נשימה קלים ניגשתי לרופא המשפחה ששלח אותי לצילום ריאות - שיצא תקין. הרופא אבחן שזה ברוכניט ונתן לי טיפול ב"רוליד" 150 מג' פעמיים ביום למשך 5 ימים. אני נוטלת את התרופה יומיים, והיום - ירד החום, אין שיעול, אין כאבי גרון, ההתעטשטויות פחתו אך הופיעה נזלת מוגלתית בכמויות, הנזלת לא הייתה לפני כן. מה זה יכול להיות?.האם יתכן שבכלל מדובר בהתקררות קטנה שהייתה וכעת היא מתפתחת לסינוסיטיס? הייתכן שלא היה ברוכניט בכלל, והאם הטיפול התרופתי אותו דבר? והאם באמת הסינוסיטיס גורם לדלקת קרום המוח? בתודה

ס"ה את מטופלת מזה יומיים ברוליד . מחשבה של ברונכיטיס במקומה . רוליד היא תרופה מצויינת לכל דרכי הנשימה . תוך יומיים קיימת הטבה .להמשיך בטיפול ולהיבדק שוב ע"י רופא המשפחה .

מנהלי פורום רפואה דחופה