כאבים במרפק

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/11/2016 | 15:44 | מאת: אריק

שלום רב דוקטור, אני בן 26 ומתאמן כל חיי ובעיקר תרגילים של משקל גוף,מתח,מקבילים,עליות כוח,שכיבות סמיכה וגם הרבה קרדיו,אני מבצע אימונים מאוד אינטנסיביים של מספר סטים וחזרות גבוה מדי פעם מוסיף משקלים לתרגילי המתח ןהמקבילים....חשתי כאבים במרפקים במשך תקופה בעיקר אחרי מקבילים אבל למחרת מתאושש,אני גם מבצע המון תרגילים לאמה וחיזוק כף היד,בשבועיים האחרונים יש לי כאבים ביד הקמית ובאמה ולאחר אימון עחיןת הכוח האחרון שלי המרפק שלי ממש התחיל לכאוב אני לא מצליח לבצע שום אימון וגם ביומיום יש לי כאבים במרפק בזמן שאני מקפל או מזיז את היד...מה ניתן ומומלץ לעשות חוץ מאשר מנוחה(שאליה אני לא רגיל)......תודה רבה.

05/12/2016 | 00:34 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום אריק, התיאור שלך לא מספיק ע"י להגיע לאבחנה. יש להיבדק ע"י אורתופד. יתכן ומדובר בדלקת מקומית כתוצאה בשימוש יתר כמו לדוגמה - מרפק טניס.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים