כאבים כף רגל ברך מפרק ירך צד שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/10/2016 | 21:27 | מאת: אור

אני מאמנת כושר. רצה רוכבת על אופניים ומרימה משקולות. מעבירה שיעורים דינמיים משולבים. סובלת מכאב חצור בכף הרגל בכריות בין 3-4 מרגיש נוראי קשה לדרוך בבוקר. מחמיר כל הזמן. שורף מאד. כמו לדרך על עצמות שמתפרקות לי ברגל כמו משהו חד. חום זרמים. לאחרונה מגיע גם לעקב שכואב מאד. ועכשיו גם ברך שמאל בכפיפה על רגל אחת. ומפרק הירך בעכוז תיכון שמאל גם ימין קצת כואב שמאל מאד מאד. דוקר שורף. בלחיצה נורא. מרגיש שזה במותן. דקירות חמות במרכז המפרק... אשמח לעצה ? עשיתי פיזותרפיה ואין הקלה רק החמרה. הפסקתי לרוץ לעת עתה. עושה כמה אימונים. משקולות. מדרגות.. תלוי בכאב..

19/10/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום אור. לגבי הכאבים בכף הרגל - נשמע כמו כאבים דלקתייים, מומלץ ללכת רק עם נעלי ספורט מרופדים עם מדרס טוב. ביצוע מתיחות של כף הרגל ושרירי התאומים, לגבי הברך והירך מומלץ להיבדק ע"י אורתופד על מנת להבין היטב מה מקור הכאב ולטפל בו.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים