פגיעה בברך אחרי שיחזור רצועה צולבת ומינסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

14/06/2016 | 16:54 | מאת: מאי

לפני כשנתיים עברתי ניתוח של רצועה צולבת קדמית ומינסקוס. כיום התחילו כאבים בברך ועשיתי מיפוי עצמות ולהן התוצאות: (הייתי שמחה לדעת מה הפירוש) קליטת יתר דיפוזית בברך ימנית עם דגש בעיקר בהרכב הטיביאלי מדיאלי ולטרלי. באבחנה במדלת מצב לאחר חבלה/ ניתוח אין לשלול פגיעה מניסקלית דגש בכפות רגליים תגובת מאמץ.

14/06/2016 | 18:08 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

המיפוי מצביע על פעילות מוגברת של העצם. זה יכול להיות מוגבר אחרי ניתוח או אחרי חבלה לאו דווקא בעלת משמעות קלינית. קשה להגיד הרבה או להגיע לאבחנה ממיפוי עצמות זה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים