התייעצות - סיבוך עקב קרב בשריר 4 ראשים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

04/05/2016 | 11:42 | מאת: נוי רותי

שלום לפני כשנה וחצי+ נקר לי שריר 4 ראשים קרע חלקי דרגה 1 מאז ועד היום עדיין עם כאבים חזקים + צליעה והגבלה של כ -40 בכיפוף הרגל בוצעו פעמיים MRI, טופלתי בפיזיוטרפיה, הידרוטרפיה, גלי הלם והזרקה לתוך השריר ללא הצלחה המקום מסוייד, מצולק ויש קצת בצקת הולחט עי" רופא פרטי שאין מנוס מניתוח לניקוי המקום אבקש את חוות הדעת שלכם בכל מקום שהייתי והתייעצתי לא נתקלו במקרה כמו שלי אודה לקבלת חוות דעת

07/05/2016 | 22:05 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום. חסרים פרטים, כמו גיל, לאיזה כיפוף את מגיעה? האם נגרמת לך מגבלה פונקציונלית? במידה והממצא מגביל מאוד ניתן לבצע ניתוח לשחרור השריר, יתכן אף שיזדקק להארכה. וכמובן תידרש פיזיותרפיה רבה לאחר מכן ע"מ להימנע מהידבקויות וקיצור חוזר של השריר.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים