פציעות ספורט כאבי ברכיים וטיפול זריקות ארטריז

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

03/05/2016 | 16:48 | מאת: פציעות ספורט ברכיים

שלום! אני ספורטאית בת 29 סובלת מכאבים בברכיים. התחלתי לעשות טיפול ברכיים ע"י זריקות ארטריז. ביום הראשון ד"ר עשה לי זריקה 1 לכל ברך אבל ברך סמאל כמעט ולא הרגשתי זריקה וברך ימין ממש כאב ואחרי זה למשך יומיים הרגשתי ומרגישה כרגע אינעימות וכואב לעשות כפיפה. השאילה היא: האם זה אומר שחומר של הזריקה הלך למקון הלא נכון?

07/05/2016 | 22:02 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

איני יכול לתת לך תשובות מהימנות על סמך מידע זה. יש לפנות לרופא שביצע את הזריקה. כמו כן יש לברר את סיבת הכאבים בברך. האם ישנה פגיעה סחוסית?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים