פריקות פיקה בברך - הומלץ ניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/04/2016 | 14:08 | מאת: איילה כהן

שלום רב, האם ניתוחים לקשירת פיקת הברך באמצעות גיד, נעשים היום גם בבתי חולים אחרים מלבד רמב"מ? בתי בת 13, לפני שנה פריקת פיקה ראשונה (חזרה טבעית למקום) במהלך ריקוד, גובסה וטופלה בפיזיוטרפיה, מאז 2 פריקות נוספות. לא רוקדת כבר מס'חודשים, הומלץ ניתוח לשחזור הרצועה הקרועה כפי שנרשם ב MRI: "קרע חלקי מדרגה גבוהה של הרטינקולום המדיאלי, באיזור האינסרציה של הפטלה". לאחר התייעצות ב"וולפסון" הוחלט על הצורך בניתוח וכן אצל מומחה נוסף. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מכם. תודה, איילה

18/04/2016 | 10:14 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום איילה. ניתוח מסוג זה מבוצע גם בבתי חולים אחרים. יש לחפש אורתופדים המומחים בילדים ומתעסקים ברפואת ספורט.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים