כאב בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/12/2015 | 02:14 | מאת: ש

לפני כ-3 חודשים החלו לי כאבים בברך ימין לאחר ובזמן ריצה, הכאב מורגש בחלק החיצוני של הברך. לאחר ריצה הכאב מופיע רק בעת קיפול הברך ולאחר יום אחד של מנוחה לא מורגש דבר. כאב הינו כאב חד וגורם לי לצליעה לעיתים בעת הריצה ולאחריה. בנוסף בעת הרמת הברך ישנן חריקות. מה זה יכול להיות? כיצד לטפל?

31/12/2015 | 12:02 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

תלונותיך יכולות להיגרם ממספר גורמים בתוך הברך כמו פגיעה סחוסית, מיניסקוס או מחוצה לה כמו רצועות, גידים או הקרנה מאיזורים אחרים. יש להיבדק ע"י אורתופד ע"מ להגיע לאבחנה או להמשיך את הבירור ע"י בדיקות מתאימות.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים