סיבוב ברך במשחק כדורגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

02/09/2015 | 20:00 | מאת: דניאל

במהלך משחק כדורגל קפצתי לכדור נחתתי בצורה לא טובה על הרגל שהיא הייתה ישרה ועל הצד היה קליק ממש חזק, הברך התנפחה יום למחרת אך לא בצורה דרסטית אני בקושי מצליח ללכת וכואב לי ביישור רגל וקיפולה. רציתי לדעת אם זה יכול קרע ברצועה והאם יש צורך במפגש רפואי. תודה מראש דניאל.

02/09/2015 | 20:10 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום דניאל. בהחלט! נפיחות שכזו לאחר חבלה מסוג זה יכולה להעיד על פגיעה רצועתית או אף במבנים תוך מפרקיים כמו מניסקוס או שבר סחוסי. יש לפנות לרופא בהקדם.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים