ממצאי צילום רדיולוגי

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/07/2015 | 18:52 | מאת: אלי

בדיקה - אגן פ. ירכיים יש לציין בצילום אגן וירכיים היסתידות גסה בין הפמור לגבול חיצוני של אצטבלום הטרוגני. ונוסף אזורים רדיאולוסזנטים בקורטיקל של הצוואר הפמורלי מאוצד

14/07/2015 | 12:33 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום אלי, רצוי להשלים את השאלה עם מעט נתונים על הרקע והתלונה העיקרית בכדי שאוכל להתייחס לשאלה באופן ראוי. בברכה,

14/07/2015 | 14:40 | מאת: אלי

אני עברתי שני ניתוחים מסוג ארטרוסקופיה של מפרק הירך

14/07/2015 | 21:48 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

מדוע עברת ארטרוסקופיה? בשל איזו אבחנה? התסיידויות גסות בין האצטבולום לירך יכולות להיות הסתיידויות תוך שריריות כדוגמת heterotopic ossification, אוסטאופיטים או גופים חופשיים במפרק. איזורים רדיולוצנטים בקורטקס יכולים להיות סימן לבורג שנקדח בעבר, שבר וכו. יש צורך בקבלת פרטים מלאים וכן לראות בעיניים את התמונה הרנטגנית

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים