קרע במיניסקוס-"ידית הדלי"

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

05/09/2007 | 09:34 | מאת: אביחי

שלום, אני כבן 30 לפני כחודש קרעתי את המיניסקוס הלטראלי בברך שמאל(תוך כדי קימה מכסא !!), אובחן קרע ועברתי ארטרוסקופיה- בה אובחן קרע ידית הדלי ובוצע כריתה תת שלמה של המינסקוס הלטרלי- 1. מה הדבר אומר ?? 2. אני איש צבא והבירוקרטיה עובדת ולאט..- עתה כשלושה שבועות לאחר הניתוח אני אמור לקבל טיפולי פיזיוטרפיה- כמה זמן ? מה אורך הטיפולים? 3. אנימתקשה בכיפוף, ובבוקר לאחר השינה קשה לי לכופף את הברך, כמו כן לעיתים אנימרגיש שהיא כאילו "בורחת" לי , האם הדבר יעבור? 4. האם כתוצאה מהנ"ל יכולות להיות השפעות על הברך בעתיד??(שחיקת סחוס?)הגבלות? לתשובתך אודה, אביחי

05/09/2007 | 13:11 | מאת: ד"ר איתי פניכל

אביחי שלום אתה זקוק בהקדם לטיפול פסיוטרפי לחדשיים הקרובים הארועים של "בריחה" של הברך מחשידים לקרע גם של הרצועה הצולבת הקדמית ולכן אני מציע שתתיעץ עם הרופא שנותחתה על ידו לגבי מימצאי הארטרוסקופיה מלבד הקרע של המניסקוס בהצלחה

05/09/2007 | 13:12 | מאת: ד"ר איתי פניכל

05/09/2007 | 13:14 | מאת: ד"ר איתי פניכל

אביחי שלום תזדקק לטיפול פסיוטרפי לחדשיים הקרובים וצריך להתחיל בהם בהקדם הארועים של "בריחה" של הברך יכולים להיות עקב פגיעה גם ברצועה הצולבת הקדמית ולכן אני מציע שתתיעץ עם הרופא שעל ידו נותחתה בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים