מפרק כף היד

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/07/2007 | 12:47 | מאת: עינב

שלום יש לי הרבה זמן כאבים שבאים והולכים במפרק כף היד, אני עובדת במשחבים והיד שעובדת עם העכבר היא היד הכואבת, לפני שנים עסקתי בשיאצו וגם אז היו לי כאבי מפרק כף יד, האם מדובר בדלקת? היד חלשה וכואבת, הכאבים באים וחולפים, כאשר אני הולכת עם גרב אלסטית זה מקל, מה עלי לעשות ולמי עלי לגשת בכדי לאבחן את הבעיה?

12/07/2007 | 14:35 | מאת: ד"ר איתי פניכל

עינב שלום כנראה ומדובר בדלקת של אחד הגידים בשרש כף היד כדאי שתבדקי ע"י אורטופד כדי לקבל אבחנה וטיפול מלאים בברכה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים