הרדמות כף רגל שמאל במהלך ריצה ארוכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

29/12/2009 | 20:51 | מאת: צחי

אני בן 37 גובה 176 משקל 94 התחלתי לרוץ במאי 2009. בתחילה רק הלכתי,לאחר מכן רצתי מספר דקות. החל מאוקטובר 2009 הצלחתי לראשונה לרוץ מעל חצי שעה. רצתי שעה ועשרים 10 ק"מ בריצת לילה לבן של נייקי. במרוץ זה, אחרי חצי שעה הרגשתי לראשונה שכף רגל ימין נרדמת לי ממרכז כף הרגל לכיוון האצבעות ולאחר 10 דקות נוספות כל כף ימין שלי נרדמה. רצתי עד סוף הריצה עם כף רגל ימין רדומה. מאז כל פעם שאני רץ למעלה מחצי שעה ישנה אותה תופעה ורק בכף רגל ימין. ברגע שאני עובר להליכה תופעת הנימול וההירדמות מתפוגגת לאיטה אבל אם אני שוב רץ היא תוך דקות ספורות חוזרת ולא כעבור חצי שעה. יש לציין שהתאימו את נעלי הברוקס שלי בחנות שמתמחה לכך ברשפון. ניסיתי לפתוח שרוכים ולרווח את השרוכים כך שכף הרגל לא לחוצה ע" הנעל- לא עזר ניסיתי להחליף מגרבי ריצה נייקי דריי פיט לגרבי ריצה אחרות- לא עזר ניסיתי להחליף נעלי ריצה ברוקס לנעלי סאקוני שהותאמו לי בחנות היבואן- לא עזר מה התהליך שאני אמור לעשות כדי לאתר את מקור הבעיה?

30/12/2009 | 07:27 | מאת: ד"ר איתי פניכל

צחי שלום ניראה לי שהדבר הראשון שכדאי שתעשה זה להיבדק ע"י אורטופד כדי לאבחן במדוייק את הבעיה- ישנן מספר סיבות רלוונטיות לתופעה בהצלחה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים