הא אצטרך ניתוח בקרוב ?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/12/2020 | 21:16 | מאת: ניתוח אחר שבר בקרסול

שלום ,אני שוקלת להתחיל עבודה חדשה. האם לאור תוצאות ה -CT ( לפני שבועיים עקב כאבים עזים ) אצטרך לעבור ניתוח בקרוב? אני 8 חודשים אחרי שבר בקרסול מצב לאחר איחוי שברים בטלוס, עם חוסר סדירות של משטח מפרקי באספקט התחתון של טלוס באזור של מפרק סוב טלרי. הודגמה הצרות של מרווח פרקי באספקט האחורי של מפרק סוב טלרי, מתאים לאוסטאוארטריטיס התחלתי במפרק סוב טלרי משני לחבלה. פסגת הטלוס שמורה לאחר איחוי שבר. מצב לאחר איחוי שבר בקצה דיסטלי של פטישון לטרלי. מצב לאחר איחוי שבר בזיז רחיקני של עצם העקב. מצב לאחר איחוי שבר באספקט הלטרלי של ראש הטלוס .

שלום, קשה מאוד להחליט על סמך תשובת סיטי האם יש צורך בניתוח נוסף. לפי הרשום לא ניתן לקבוע לדעתי האם יש צורך בניתוח נוסף. המצב מצריך בדיקה גופנית , עיון בסיטי אבחון מקור הכאב ורק אז החלטה על המשך טיפול תפני למנתח כף רגל. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים